Burdur'da bir evde çıkan yangın sonucu anne ve iki çocuğu yaralandı. Durumları ağır olan iki kardeş İzmir ve Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Yangın, Bucak ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Halil ve Hatice Köklü çiftine ait evde bir anda alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. O sırada evde bulunan Hatice Köklü, 3 yaşındaki Tevfik Emin ve 1,5 yaşınki Kerem Köklü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Anne Hatice Köklü ve iki çocuğu Bucak Devlet Hastanesine sevk edildi.
 

2 kardeşin durumu ağır

Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan Tevfik Emin ve Kerem, Bucak Devlet Hastanesindeki işlemlerinin ardından Ankara Şehir Hastanesi ve Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. 3 ve 1,5 yaşındaki iki minik kardeşin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Anne Hatice Köklü'nün ise sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Ankara Şehir Hastanesine sevk edilen minik Tevfik Emin'e gözyaşları içinde halasının refakat etmesi dikkatlerden kaçmadı. Diğer yakınları de gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte yandan, yangının kesin çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından kesinlik kazanacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.