Stanley, 1913 yılında Amerika'da kurulmuş olan köklü bir termos üreticisidir. Uzun yıllardır dayanıklılığı, işlevselliği ve şık tasarımlarıyla bilinen Stanley termoslar, sektörde öncü konumundadır.

TikTok, genellikle farklı videoların popüler olduğu bir platform olsa da bu sefer dikkat çeken bir olay yaşandı. Bir kullanıcı, Kia marka aracının yangın sonucunda kullanılamaz hâle gelmesiyle ilgili bir video paylaştı. Bu araçta bulunan ve Stanley markasının termosu olan eşya, yangına rağmen sağlamlığını korudu.

TikTok platformunda viral olan bu olay, Stanley termoslarının dayanıklılığını gösterirken aracı yanan kadına bir sürpriz yaşatıldı!. Bir araç yangını sonucu kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan Stanley termos, içindeki buzla birlikte sağlam bir şekilde çıkmasıyla dikkat çekti. Bu olay, Stanley'in dayanıklılık ve kalite vurgusuyla öne çıkmasını sağladı. Şirket, yangın sonrası durumu öğrenerek aracın sahibine yeni bir otomobil sözü verdi.

Stanley'nin CEO'su Terence Reilly, konuya ilişkin bir açıklama yaparak TikTok'ta viral olan videonun farkında olduklarını belirtti. Reilly, kadına yeni bir otomobilin yanı sıra birkaç adet termos gönderileceğini söyledi.

İşte viral olan o Tiktok videosu...

Editör: Evrim Tuna Şahin