Yaşadıkları aşk çıktıkları tatilde teknede çekilen fotoğraflarla ortaya çıkan çift çok konuşulmuştu. Ancak bir süre sonra ünlü çift hakkında ayrılık dedikoduları çıkmış ve sevenleri bu haberle üzülmüştü. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında çok geçmeden gerçek ortaya çıktı. İkilinin aşklarının tam gaz devam ettiği öğrenildi.

Yalı Çapkını Aşıkları Afra Saraçoğlu Ve Mert Ramazan Demir Ayrıldılar Mı

Yaptıkları tatilde aşkları belgelenen ikili şimdiye kadar ilişkileri hakkında herhangi bir açıklama yapmadılar. Açıklama yapmaktan hep kaçınan çift hakkında son olarak ayrılık iddiaları ortaya atılsa da bu iddia asılsız çıktı.

Onur Akay'ın iddiasına göre, ''Türkiye'de güzel kadınların kaderidir aldatılmak. Afra ikinci kez aldatıldı ve bu aşka son noktayı koydu. Kadir Doğulu nasıl Neslihan Atagül'ü aldattıysa, Mert Ramazan Demir de öyle aldattı, kimse görüntüleyemedi.Mert Ramazan Demir'in aldatması kaleme alacak bir konu da değil. Zaten Kadir'in de asıl aldatmaları kaleme alınamadı. Afra yine haklı, Mert'in özür dilemesini bırakın, Afra'nın ayaklarını öpse affetmeyecek ve affedilebilecek konu da değil. Dizinin ikinci sezonunda Allah senaristlere sabır versin'' dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.