Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaban domuzları, şehir merkezine inerek cadde ve sokakları istila etmeye başladı. Bu durum, sürücülere zor anlar yaşatırken, bazı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Son günlerde artan yaban domuzu sayıları, özellikle Armutalan Mahallesi’nde dikkat çekti. Yaban domuzları, şehir merkezine doğru sürü halinde ilerlerken çevredekilere aldırış etmeden cadde ve sokaklarda dolaştı. Görüntülerde, yiyecek arayan domuzların, araç sürücülerinin kornalarına bile kayıtsız kaldığı görüldü. Sürücüler, yoldan geçmek için çaldıkları korna seslerinin etkisiz kalması nedeniyle beklemek zorunda kaldı.

Yaban domuzları, cadde ve sokakları istila etmeye başladı-1

Muğla'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 5 gözaltı
Muğla'da 6 düzensiz göçmen yakalandı, 5 gözaltı
İçeriği Görüntüle

Yerel vatandaşlar, gece ve gündüz fark etmeksizin yaban domuzlarının şehir merkezinde dolaşarak sokakları mesken tuttuğunu belirtti. Bu durumun özellikle araç sürücüleri için büyük zorluklar yarattığına dikkat çekildi. Ayrıca, aniden yola fırlayan domuzların trafik kazalarına neden olabileceği uyarısında bulunuldu. Sürücüler, bu tür durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmaları gerektiği konusunda bilgilendirildi.

Sokak hayvanları, yaşlı adamın cenazesini buldurdu
Sokak hayvanları, yaşlı adamın cenazesini buldurdu
İçeriği Görüntüle

Halı saha maçında fenalaşan avukat, hayatını kaybetti
Halı saha maçında fenalaşan avukat, hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA