Vergisiz telefon kampanyası beraberinde ülkemiz içerisinde çeşitli telefon üretimleri meydana gelecek. Alınan vergisiz telefonlar için maksimum 2 yıl satmama şartı konacak. Mevcut bu kampanya özellikle milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından yakından takip edilen bir konu haline geldi.

Kabine toplantısı bekleniyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan kabine toplantısı ile birlikte ülke içerisinde çeşitli şartların baz alınacağı ve beraberinde verilen sözlerin hayata geçirileceği ifade edilmişti. Bunun içerisinde yer alan yüksek öğrenim grubundaki öğrenciler için ise telefon çalışmaları gerçekleşecek. Bu çalışmanın bir dahaki toplantı üzerinden netleşeceği ifade ediliyor.. Üniversite öğrencileri tarafından yakından takip edilen kampanya Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek kabine toplantısı ile netleşecek.

Ülkemiz içerisinde 7 milyon öğrenci kapsamında gerçekleşecek olan kampanya içerisinde çeşitli üstsınırlar yer alacak. Bunun yanı sıra kişinin hattıyla uyumlu olması ve 2 yıl başkasının kullanmaması gibi şartlar yer alıyor. Aynı zamanda  vergisiz telefon ile 10 GB hediye internet imkanı da bulunacak. 

i (25)

Erdoğan müjdeyi verdi! O markalar açıklandı

14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştirilen seçim beyannesi ile birlikte üniversite öğrencileri için vergisi telefon bilgisayar satışı müjdesi geldi. Bugün gerçekleştirilen kabine toplantısı ile birlikte son kararlar alınırken ulaştırma ve altyapı bakanlığı tarafından vergisiz telefon modelleri de açıklandı.

Vergisiz olarak sunulacak telefon modelleri arasında Xiaomi Redmi, Redmi note 10 S ve Redmi 10 2022 modelleri yer alıyor. Bunun yanı sıra diğer cihazlar içerisinde ise Oppo, Vivo , Samsung, General Mobile ve Realme gibi çeşitli markalar yer alacak. Sadece telefon satışı olmayacak. Verilen müjde ile birlikte vergisiz bilgisayar satışı da gerçekleşmesi bekleniyor. Üniversite öğrencileri tarafından heyecanla beklenen bu durum karşısında gözler ise alınan kararlara döndü..