Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Muhtarlarla birlikte 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'un  Maçka İlçesinde kahraman güvenlik güçlerimizin teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i konu alan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi ülke genelinde olduğu gibi Burdur'da da yoğun ilgi görüyor.

Vali Arslantaş'ın davetiyle Burdur İl Merkezi ve İlçelerden mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen, muhtarların yoğun ilgi gösterdiği film MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda gösterildi.

Nazik daveti için Vali Arslantaş'a teşekkürlerini ileten Muhtarlar, böylesi anlamlı bir filmi izlemekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Vali Arslantaş ise katılımları dolayısıyla muhtarlara teşekkür ederek, Şehidimiz Eren ve Şehit Astsubay Ferhat Gedik'i bir kez daha saygı ve rahmetle andıklarını ifade etti.

Kahraman Şehitlerimiz sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşadıklarını ifade eden Vali Arslantaş, Eren ve güvenlik güçlerimizin vatan sevgisi ve kahramanlıklarının anlatıldığı bu güzel filmi herkesin izlemesini tavsiye etti.