Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kızılkaya Jandarma Karakol Komutanlığında Jandarma personeliyle iftarda buluştu. 
 
Kızılkaya Jandarma Karakol Komutanlığı bahçesinde düzenlenen İftar programı başında din görevlisi tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. İftar yemeği sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz tarafından yemek duası yapıldı. İftar programı, Vali Ali Arslantaş ve Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Üçvş. Arif Binici tarafından yapılan konuşma ile sona erdi. 
 
İftar sonrası Vali Arslantaş, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'e makamında ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Vali Arslantaş, Başkan Güngör’den belediyenin çalışmaları ile ilgili genel brifing aldı. 
 
Vali Arslantaş iftar programında yaptığı konuşmada, “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bu kutlu ayda, tuttuğumuz oruçların yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin Cenabıhak katında kabul olmasını niyaz ediyorum. 
 
Hakkınızda ne söylesek, aileniz ve milletimiz sizlerle ne kadar iftihar etse azdır. Sizlerin sayesinde eşiktekinden beşiktekine kadar her yurttaşımız, huzur içinde hayatına devam ediyor. Bu kutlu görevinizde hepinize muvaffakiyetler diliyor Yüce Mevla’nın El-Hafız ismi şerifiyle tüm güvenlik güçlerimizi her türlü beladan muhafaza etmesini temenni ediyorum.
Sözlerimi nihayete erdirirken Ramazan-ı Şerifinizin hayırlara vesile olmasını diliyor, vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. 

İftar programına başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Garnizon Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, muhtarlar ve Jandarma personeli katıldı.