19 Eylül “Gaziler Günü” münasebetiyle Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu,Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe Bucak Kent ormanında “Gaziler Günü” münasebetiyle gazilerimizin eşilğinde kahvaltıda buluştular. Kahvaltının ardından dua mütakibine kahvaltı sonu gazilerimize çiçek takdim edildi.
Daha sonra Bucak Belediyesi önünde Çelenk sunma töreni yapıldı. Çelen sunma törenine Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu,Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Bucak İyi Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez,Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’de,  gazilerimiz ile birlikte çelenk sunma törenine katıldı.
Çelenk sunma töreninin ardından Bucak Kültür Merkezinde “Gaziler Günü Anma”programı yapıldı. Programda Tüm Şehitlerimizin anısına ve gazilerimizin huzurunda bir dakikalık  saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu. 
Bucak Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Arife Yalçın, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Programda Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri  tarafından hazırlanan  “Gaziler günü”sunusu izletildi. Akdeniz MTAL Öğretmenlerinden Erol Karabey,“Bu vatan bizim” adlı şiiri okudu.
Öğrenciler  tarafından hazırlanan Gaziler günü orayortosu ve gülümse anne türkü seslendirmesi yapıldı. Bucak İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Eylül “Gaziler Günü” temalı liseler arası Kompozisyon yarışmasında 1’inci olan Bilge Düz’e , Ortaokullar arası şiir yarışmasında 1’inci olan Azra Yağmur Acar’a , Bucak Kaymakam’ı Erol Tanrıkulu tarafından  hediyeleri takdim edilmesiye program sona erdi.