Hizmetlerinin odak noktasına insanı koyarak hizmet üreten Bucak Belediyesi son günlerde yaptığı Sosyal Belediyecilik çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekliyor.

Bucak Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin Bucak yerleşkelerinde eğitim gören öğrencilere Pazartesi gününden itibaren sıcak çorba ikramında bulunulacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Özellikle sabah ilk derse yetişme telaşıyla kahvaltı yapma fırsatı bulamayanlar, yurtlar ya da öğrenci evlerinde kalan ve ev yemeklerinin tadını özleyen öğrencilerimiz için bulunmaz bir fırsat sunuyoruz. Öğrencilerimize çorba ikramında bulunuyoruz. Bunun yanında özellikle final ve vize sınavlarında da öğrencilerimize salep ikramında bulunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Başkan Ünal açıklamasında “Eğitim de ki önemli konulardan biride öğrencilerin iyi bir kahvaltı yapıp ta okula gelmeleridir. Ne yazık ki ülkemizde kahvaltı kültürü giderek zayıflamaktadır. Belediyemizin bu konuda başlatmış olduğu çorba ikramını önemli bir adım olarak görüyorum. Bu şekilde okul önlerinde gençlerimize sabah kahvaltısı kültürünü yeniden aşılamak noktasında önemli bir katkı olduğunu düşünüyorum.” dedi.