İlimizin en eski ilçelerinden birisi olan ve son zamanlarda yapılan yatırımlarla adından söz ettiren Tefenni İlçesinde Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçim döneminde verdiği sözleri teker teker yerine getirmeye devam ediyor. 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz 2. Döneminde yayınladığı seçim beyannamesinde yer alan ticari dükkanlar ve yaşlı bakım evi projesi için düğmeye bastı.

Bu yıl 17.si düzenlenen Barutlusu Şenlikleri kapsamında düzenlenen sembolik temel atma programında 17 adet Ticari Belediye Dükkanları ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin temel atma seremonisi gerçekleştirildi.

Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Kemer Belediye Başkanı Ömer Aktürk, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Metin Sipahi, İl ve Belediye Meclis Üyeleri kurdelayı birlikte keserek sembolik temel atma merasimini gerçekleştirdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz konuşmasında 17 ticari dükkan ile 25 Villa’yı bünyesinde barındıran Yaşlı Bakım Merkezinin 1 yıl içinde tamamlayarak seneye Festivalde açılışını yapmayı planladıklarını ifade etti. Başkan Alagöz ayrıca Tefenni’de yaşanan konut talebine karşı da bir müjde vererek 3. Etap TOKİ çalışmalarının başladığını müjdeledi. (Güncel15)