AFYONKARAHİSAR’DA ULTRAMARATON
18 Eylül 2021 cumartesi günü Afyon ,yaklaşık 600 kadar sporcunun katıldığı ve çeşitli kategorilerin  koşulduğu yarışmalara sahne oldu.Yarışma Afyon’un tarihi dokusu ve gizemiyle Ayazini köyü’de ,adeta bir karnaval havasında gerçekleşti.

NG Otel sponsorluğunda yapılan ve ödüllerinin Afyon Valisi Gökmen ÇİÇEK , Afyon Belediye başkanı Mehmet Zeybek’in katılımlarıyla NG Otelde verildiği yarışmaya ülkenin bir çok ilinden sporcular takım ve ferdi olarak katıldılar.

Frig Ultramaraton 54K, 22 K , 12K ve 6K kategorilerinde Yapılmış olup genel ve yaş kategorilerine göre sıralamaya girenler ödüllendirildi.Yarışmaya Bucak’tan Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa sporları kulübü adına yarışan Mehmet KAPLAN,Ali SEVİNÇ 54Km etabı genel kategorisini 4 sa 44 dakika ile  koşarak 2.si ve 3.sü oldular.Yine 54Km 40-49 yaş kategorisi 3.sü Kadir GÖKÇE 5 sa 47 dakika ile oldu.Ödüllerini Afyon Valisi Afyon belediye başkanı ve Afyon gençlik Spor il müdüründen aldılar.
Frig Trail e Bucak’dan ayrıca katılan 22 km Muhammet ÜNLÜCAN 3 sa 13 dak ve Hüseyin KARAGÖZ ,2 sa 24 dak ve Kasım GÖKÇE de 12 km kategorisini  1 sa 55 dak ile koştular.