Tuğba Ekinci kimdir?

Tuğba Ekinci, 9 Haziran 1977 yılında Kars'ta dünyaya gelen Türk pop müziği şarkıcısıdır.

Kariyeri

Tuğba Ekinci, 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılmış, ancak babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmiştir. 1996 yılında Osman Sınav'ın keşfiyle Çarkıfelek programında hosteslik yapmaya başlamıştır. Daha sonra Kral TV'de VJ olarak görev almıştır.

1997 yılında Erol Köse ile tanışmasının ardından şarkıcılık kariyerine başlamıştır. İlk albümü "Kral Kız"ı 1998 yılında piyasaya sürmüştür. Bu albümün ardından "Tuğba Ekinci", "Vay Anam Vay", "Karamel", "Fantazi" ve "Beni Yak" gibi albümleri çıkarmıştır.

Tuğba Ekinci, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapmıştır. 2001 yılında "O Şimdi Asker" filminde rol almıştır. 2004 yılında "Çarkıfelek" programında sunuculuk yapmıştır.

Tuğba Ekinci'nin Tepki Çtugba-ekinci-sozlerieken O Sözleri ;

Tuğba Ekinci o anlarda, 'Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar' dedi.

Ekinci sözlerinin devamında ise, 'Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz' dedi.