TOKİ tarafından yapılan duyuruya göre, 1-2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek açık artırmada konutlar, ticaret alanları, sanayi bölgeleri, turizm tesisleri, özel sağlık tesisleri ve plansız arsalar, peşin ödeme veya yüzde 35 peşinat ve 48 aylık vade seçenekleriyle sahiplerini bulacak.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde İnşaat Çalışmaları Ne Zaman Başlayacak

TOKİ açık arttırma hangi iller için?

Bu açık artırma ile satışa çıkacak toplam 3 milyon 883 bin 551 metrekarelik alanın tahmini değeri 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 Türk Lirasıdır. Satışlar Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova illerinde bulunan toplam 462 arsa için gerçekleştirilecektir.

toki ekim kampanyası

TOKİ Açık arttırma nereden takip edilecek?

Açık artırma müzayedesi, TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Bu müzayede aynı zamanda "emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden internetten de takip edilebilecek.

TOKİ satışleri nereden bakılır?

Satış ile ilgili daha fazla detay ve bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "emlakmuzayede.com.tr" internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, 0 212 608 15 00 numaralı telefon ile de bilgi alabilirsiniz.

Editör: Evrim Tuna Şahin