Büyük Birlik Partisi Bucak İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Tekten Yılmaz, tek adayla gidilen seçimde yeniden başkan seçildi.

BBP Bucak İlçe Kongresi 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00'de Cumartesi Pazarı alanında yapıldı. Kongreye partililer ve vatandaşlar katıldı.

İL BAŞKANI GÜLCÜ: "SİSTEME ALTERNATİF PARTİYİZ"
Kongrenin açılış konuşmasını yapan BBP Burdur İl Başkanı İl Başkanı Bekir Gülcü, "BBP, sisteme alternatif kurulan bir partidir. Sistem deyince cumhuriyete karşı gibi algılanıyor ama kesinlikle öyle değil.Sistem, cumhuriyeti yani demokrasiyi uygularken yapılan yanlışlıklardan bahsedilmektedir.Çünkü külfetler ve nimetler eşit paylaşılmamaktadır Türkiye'de.
HERKEZ BBP'Lİ OLAMAZ
Herkes Büyük Birlik Partili olamaz.BBP, maneviyatçı,milliyetçi ve demokratik bir partidir. Cumhur ittifakı içinde yer almaktadır. Fakat bizim kırmızı çizgilerimiz vardır.Bizim kırmızı çizgilerimiz Rahmetli Başkanımızın dediği gibi Allah'ın ayetleri ve Peygamber Efendimizin sünnetleridir. Bunun dışındaki her şey tartışılır, konuşulur. Bizim partimiz istişare ile kurulduğu gibi istişare ile devam etmekteyiz" dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ HER YAPTIĞINA EVET DEMEYİZ
Cumhur ittifakında bulunmalarına rağmen her "Cumhur İttifakı'nın dediği doğrudur" diye bir anlayışları olmadıklarını belirten Gülcü, "Önceki yönetimimiz istifa ettiği için Tekten Başkan bu göreve atandı ve bugüne kadar elinden geleni yaptı. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

RÜYAMDA RAHMETLİ YAZICIOĞLU'NU GÖRDÜM
BBP Bucak İlçe Başkanı Tekten Yılmaz da kongreye katılan herkese teşekkür ederek, "Bildiğiniz gibi 30 Mart'ta Belediye Başkanlığı'na adaydım. Bir gün Rahmetli Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nu rüyamda gördüm ve bu rüyaya istinaden aday oldum. Ailem ilk başta karşı çıkmıştı ama ben bu görev için 1 oy alsam bile elimden geleni yapacağımı söyledim. Şimdi de İlçe Başkanı olarak elimden geldiği kadar hep beraber BBP'yi ileriye taşımak için çalışacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yönetim ve denetim raporları, yönetimin istifa etmesinden dolayı okunmadı.Daha sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Tekten Yılmaz, yeniden başkanlığa seçildi.
İŞTE BBP BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULU