Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Muhammet Nabi YILDIZ, hazırlamış olduğu "Ne Eksem"  isimli yazılım projesi ile İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen festivalde TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon Kategorisi İlkokul-Ortaokul TÜRKİYE 1.si olarak bizi gururlandırmıştı. Öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR'ı makamında ziyaret etti.

Öğrenci Muhammet Nabi YILDIZ, "Bu proje uzun uğraşların bir sonucudur. Yaklaşık 1 yıldır ben ve öğretmenim Semra CENKÇİ bu proje için çalışıyoruz. Projemiz önce ön incelemeden geçti daha sonra raporlama sürecini yaptık. Akabinde bölgede yarıştık. Türkiye yarı finaller aşamasından geçtikten sonra finallere katılmaya hak kazandık. Bu süreçte bana yardım eden aileme, öğretmenime ve okuluma teşekkür ediyorum." Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, "Daha önce de söylediğim gibi öğrencimiz Muhammet'in büyük başarısı bizim için gurur kaynağı oldu. İlerde daha büyük başarılara imza atacağından da eminim. Kendisine her türlü desteği vereceğiz. Öğrencimizi, değerli ailesini, başarının elde edilmesinde emeği olan Danışman Öğretmen Semra ÇENKÇİ ve Hüseyin Türker Ortaokulu Müdürü Bekir CANAVAR' ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." Sözleriyle duygularını dile getirdi.