Burdur Tefenni MHP İlçe Başkanlığına Ramazan Dağdeviren atandı. Tefenni Parti binasında yapılan devir teslim törenine Tefenni belediye başkanı Ümit Alagöz, Burdur MHP il Başkanı Gültekin Oktay ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Kaya ile yöneticiler katıldı.

Merkez İlçe Başkanlığını yürüten Osman Padem’e Başkan Oktay tarafından plaket taktim edilerek, Yeni Başkan Dağdeviren’e yeni görevi tevdi edildi.

“Büyük zaferlere ulaşmak için tüm gücümle mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum”

Tefenni MHP İlçe Başkanlığı’na atanan Ramazan Dağdeviren yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Saygıdeğer Burdurlu hemşerilerimiz, dava arkadaşlarımız ve ömrünü ülkü uğruna adayan kıymetli Türk milliyetçileri.

Öncelikle şahsımı bu kutlu göreve layık gören başta genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendiye, İl başkanımız sayın Gültekin Oktay beyefendiye ve İlçe yönetim kurulu üyelerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.  

İki dönemdir bu kutlu davaya hizmet eden ve Tefenni tarihinde ilk defa iki dönem üst üste yerel seçimleri kazanma başarısı gösteren mütevazi kişiliği ile teşkilatımızın ve halkımızın gönlünde taht kuran değerli büyüğüm, başkanım ve abim sayın Osman Padem beyefendiye huzurlarınızda teşekkürü bir borç bildiğimi ifade etmek isterim. Değerli dava arkadaşlarım kıymetli hemşerilerim…  

Devraldığım bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşımak başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere daha büyük zaferlere ulaşmak için tüm gücümle mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum.

“Milliyetçi Hareket Partisinin Burdur’daki gür sesi Tefenni teşkilatı, özgü duruşunu her daim devam ettirecektir”

Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde de Belediye Başkanımız Sayın Ümit Alagöz beyefendi ve İl genel meclis üyemiz sayın Levent Tokmaker beyefendi ile ortak bir çalışma yürüterek ilçemizde ülkücü ve milliyetçi hareket adına büyük bir zafere imza atacağımızın taahhüdünü buradan her birinize ilan ediyorum.  

Milliyetçi Hareket Partisinin Burdur’daki gür sesi Tefenni teşkilatı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek yerel gerekse genel siyasete özgü duruşunu her daim devam ettirecektir. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimleri Tefenni’de ülkücü ve milliyetçi hareketin daha fazla şahlandığı yıllar olarak tarihteki yerini alacaktır.

Merhum başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş beyefendinin izinde, Bilge liderimiz, Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin liderliğinde, Türk-İslam ülküsü hedefinde yorulmadan bıkkınlık göstermeden Türk milletinin bekası, refahı, ferahı ve huzuru için son nefesimize kadar mücadele etme karalılığında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle eski ilçe başkanımız sayın Osman Padem beyefendiye üstün hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, bu bayrak değişiminin başta Tefenni’mize, Burdur’umuza, Milliyetçi Hareket Partisi camiamıza, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Saygılarımla. Ne mutlu Türküm diyene.”