Tefenni Belediyesi, Yaşlı Bakım ve Huzurevi projesi kapsamında 25 tane yapılacak olan Villalardan 1 tanesini tamamladı.

18.000 m2 alanda, 25 Adet 55 m2 Villa, 1 adet İdari Bina ve 1 adet Sosyal Tesis Binasından oluşacak olan projeye “İKİNCİ BAHAR TATİL KÖYÜ” adı verildi. Klasik bakım evlerinin çok ötesinde bir konsept ile tasarlanan İkinci Bahar Tatil Köyü Projesinde villalar, 2 Yatak Odası, Banyo, Tuvalet, mini bir mutfak, TV’nin bulunduğu Oturma Odası ve önünde Terası ile inşaa edilecek.Hayırsever vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği projemizdeki her villaya bir hayırseverin ismini verilecek.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl projesini açıkladığımız lakin yükselen inşaat maliyetlerinden kaynaklı bir müddet beklemeye aldığımız Yaşlı Bakım ve Huzurevi projemize başlamış ve 25 tane yapılacak olan Villalardan 1 tanesini tamamlamış bulunmaktayız.

18.000 m2 alanda, 25 Adet 55 m2 Villa, 1 adet İdari Bina ve 1 adet Sosyal Tesis Binasından oluşacak olan projemizin ismini değiştirerek “İKİNCİ BAHAR TATİL KÖYÜ” adını verdik. Bildiğimiz klasik bakım evlerinin çok ötesinde bir konsept ile tasarladığımız #İkinciBaharTatilKöyü Projemizde yaşlılarımız kendi müstakil evlerindeki huzuru, mutluluğu bulabilecekler. Hatta karı-koca olarak ta konaklama imkânı olacak olan Villalarımız, 2 Yatak Odası, Banyo, Tuvalet, mini bir Mutfak (sadece çay demlemeye uygun) TV’nin bulunduğu Oturma Odası ve önünde Terası ile inşaa edilmektedir.

Hayırsever vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterdiği projemizdeki her villaya bir hayırseverin ismini vereceğiz. Projemizin Tefenni’mize ve İlçe Halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor Saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.