Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Belediye Spor Kulübü için yeni transferlere başladı. Başkan Alagöz 2022/2023 sezonu için "HedefProfesyonelLig" sloganıyla hızlı bir giriş yaptı ve orta saha oyuncusu Fırat ÇAKIROĞLU'nu tranfer etti. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde.
" HedefProfesyonelLig diyerek başladığımız TefenniBelediyeSpor Kulübü Futbol Takımı çalışmalarımız 2022/2023 sezonu için tüm hızıyla devam etmektedir. Bir taraftan teknik altyapı çalışmalarımızı sürdürürken, diğer taraftan da takımımızın yeni sezon transferlerine devam ediyoruz.

Bu kapsamda öncelikle iç transfer çalışmalarımızı tamamladık ve bu haftadan itibaren yeni transferlerimize de başlamış bulunmaktayız.

İlk transferimiz orta saha mevkisinde oynayan, Alanyaspor takımıyla profesyonel ligde oynamış ve son sezon Bursa Kültür1987 futbol takımı ile Bal Liginde mücadele eden 1998 doğumlu Fırat ÇAKIROĞLU olmuştur.

Bu vesile ile oyuncumuzun takımımıza ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, bundan sonraki günlerde de taraftarlarımıza yeni sürprizlerimiz olacağını buradan ilan ediyorum.
Saygılarımla. Ümit Alagöz – Tefenni Belediye Başkanı" şeklinde açıklama yapıldı.