Survivor 2024 All Star'da heyecan ve gerilim tavan yaptı. Son bölümde Sercan ve Mustafa Kemal Kurt arasında yaşanan gerilim, izleyicileri meraklandırdı. Mustafa Kemal'in diskalifiye olup olmayacağı ise akşam yayınlanacak bölümde belli olacak.

Haftanın ikinci eleme adayı olan Mustafa Kemal, Sercan ile yaşadığı gerilimin ardından matarayı fırlatmak istedi. Bu hamle, diskalifiye tartışmalarını beraberinde getirdi.

Survivor'da diskalifiye kriterleri arasında, rakibe şiddet uygulamak veya tehdit etmek, hakaret etmek, kurallara uymamak ve oyuna hile karıştırmak gibi unsurlar yer alıyor. Mustafa Kemal'in matarayı fırlatma girişimi, bu kriterlerden hangisine uyduğuna göre değerlendirilecek.

Akşam yayınlanacak bölümde Acun Ilıcalı, yaşanan olayla ilgili yorumlarını ve kararını açıklayacak. Mustafa Kemal'in diskalifiye olup olmayacağı ise bu açıklamayla netlik kazanacak.

Survivor Mustafa Kemal Diskalifiye Olacak Mi

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt, eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nde tamamladı. Profesyonel bir ragbi oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Türk Ragbi Milli Takımı'nda kaptanlık yapmakta olup, milli takımın bir parçası olarak 2010 yılından beri aktif rol almaktadır. Aynı zamanda crossfit sporuna ilgi duyan Kurt, ragbi koçluğu deneyimini çeşitli yerlerde gerçekleştirmiştir.

2008 ile 2011 yılları arasında, Fransız ragbi takımı "RC Vichy Rugby" kulübünde oynayan Mustafa Kemal, 2011-2015 yılları arasında İstanbul'daki Koç Üniversitesi'nde ragbi takımı koçluğu görevini üstlendi. Ayrıca, "Survivor 2018 All Star" yarışmasına da katılan Mustafa Kemal Kurt'un, eşi Esra ile birlikte bir çocuğu olduğu bilinmektedir.

Mustafa Kurt

Survivor'da Şok Gelişme! Yunus Emre Acun Ilıcalı'ya Rest Çekti! Survivor'da Şok Gelişme! Yunus Emre Acun Ilıcalı'ya Rest Çekti!

Kaynak: HABER MERKEZİ