'Survivor All Star 2024'te Yunus Emre peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmüyor. Kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Tv8 ekranlarında  'All Star' formatıyla izleyici karşısına çıkan, elemelerin ise SMS oylaması yerine düello ile yapıldığı Survivor 2024'te ceza alma rekoru kırma yönünde ilerleyen Yunus Emre Özden, en son Berna Canbeldek'le tartıştı. Dört ödülden yararlanamayacağı açıklanan Survivor Yunus Emre'nin eşinden çarpıcı bir paylaşım geldi.

Survivor Yunus Emre, parkur performansından daha çok rakip yarışmacılarla yaşadığı gerginliklerle ön plana çıkıyor. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise sosyal medya paylaşımları ile gündem oluyor. 

Yunus Emre Beria Ozden

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile!

"Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" ifadelerini kullanan Özden, hamile olduğunu açıkladı.

Ceza sonrası Yunus Emre'nin adada sinir krizi geçirdiği anları sosyal medyadan paylaşan Beria Özden, yaşadığı büyük üzüntüyü ve eşine duyduğu özlemi takipçilerine açıkladı.

Yunus Emre'nin eşi paylaşımında "Bugün de ölmedik, yaşadık mı bilmem. Konuşmadan beklemek, iletişimsiz sesini duymadan geçirdiğim 82'nci gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum, bir yandan sabırla bekliyorum" sözlerine yer verdi.

Beria Ozden Paylasim

Yunus Emre'nin eşinden duygusal mesaj

Hamile olduğunu da duyuran Özden, "Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de, onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ