on kaptanlık oyununda Atakan ve Seda'nın kurduğu haftalık takımlar bireysel mücadeleye kadar devam etti. Bu takımlardan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, Özgür'ü ilk eleme adayı olarak belirledi. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden mavi takım, Seda'yı ikinci eleme adayı olarak çıkardı. Üçüncü dokunulmazlık oyununu yine mavi takım kaybetti ve Ogeday üçüncü eleme adayı oldu. Haftanın en düşük performans yüzdesine sahip Batuhan ise dördüncü eleme adayı olarak belirlendi.

28 Mayis Survivor Elenen Ozgur Oldu Uugu

İlk turda Ogeday, Özgür ile; Batuhan ise Seda ile karşı karşıya geldi. Batuhan, Seda'yı 5-1; Ogeday ise Özgür'ü 5-3 mağlup etti. Final turunda Özgür ile Seda arasında geçen kıyasıya mücadelede, Seda'nın seçtiği atışlar sonucunda 5-2 skorla Özgür Tetik elendi.

Ozgur Tetik Elendi Qryc

Özgür Tetik Kimdir?

Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da doğdu. 47 yaşındaki yarışmacı, küçük yaşlardan itibaren basketbol ile ilgileniyor. Uzun yıllar amatör ligde basketbol oynayan Tetik, sporun her dalına ilgi duyuyor. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi alan Özgür, hem sporculuk hem de antrenörlük yaptı.

Aynı zamanda maraton koşucusu olan Özgür Tetik, Survivor 2023'te adını yarı finale yazdırmış ve Survivor All Star 2024'te 9. olarak yarışmaya veda etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi