İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleşen iki iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Pendik'teki bir güzellik salonu ile Kocaeli Gebze'deki bir galeriye motosikletli saldırganlar tarafından ateş açılmasına ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

Bu bağlamda, eski eşinin iş yerinin kurşunlanmasını organize ettiği iddia edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesindeki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayın detaylarına göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıları gerçekleştiren kişilerin kimliklerini ve adreslerini tespit etmişti.

15 Aralık'ta düzenlenen operasyonla, eski eşinin iş yerinin kurşunlanmasını organize ettiği iddia edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay dahil olmak üzere 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 mermi ve hassas terazi ele geçirilmişti.

Ece Ronay Ki̇m

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 tarihinde Diyarbakır'da doğmuş bir isimdir. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Sosyal medya üzerinde paylaştığı içeriklerle başladığı fenomenlik kariyerinin ardından müzik dünyasına adım atmıştır. Özellikle "Karpuz" ve "Git Çatla" gibi şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır.

Ronay'ın "Karpuz" şarkısı 76 milyon, "Git Çatla" ise 8.4 milyon izlenme rakamına erişmiştir. YouTube'da 831 bin, Instagram'da ise 1.5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Seslendirdiği şarkılar geniş bir dinleyici kitlesi tarafından ilgi görmektedir.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin