Tefenni'de esnaf ve vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, Tefennililer tarafından sevgiyle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Faruk Erkan, Tefenni'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tefenni seçim çalışmasına İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Tefenni İlçe Başkanı Hasan Çağrı Işıldar ve partililer katıldı. İlk olarak Tefenni esnafını ziyaret eden Erkan, daha sonra Tefenni pazarında gezdi. Tefenni köylerini de ziyaret eden Erkan, Beyköy, Yeşilköy, Yaylaköy ve Başpınar'da vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Erkan, 'Bugün İl Başkanımız, Tefenni İlçe Başkanımız ve partililerimizle birlikte Tefenni ziyareti gerçekleştirdik. Yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her nereye gidersek gidelim vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Doğru işler yaptığımızı gösteriyor. İYİ Parti olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman halkın içinde olmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteği ile 14 Mayıs'ta Burdur'da tarih yazacağız.' diye konuştu.