AK Parti'nin yeni vekilleri, Burdur İş dünyasına 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde istikametlerinin yeniden güçlü ve büyük Türkiye olduğunu, bunun için de üretim, ihracat ve istihdam ile Türkiye'yi büyütmeye devam edecekleri, mesajını verdi.
İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan'dan oluşan AK Parti heyeti, Burdur iş dünyasının temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Burdur Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner, Burdur Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan, Burdur İli Köy Kalkındırma Kooperatifler Birliği Başkanı Osman Bütüner ve Burdur İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği (KETBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Turan Çayır katıldı.

'İş dünyamız bize, biz de iş dünyamıza güveniyoruz'

14 Mayıs seçimlerinden sonra iş dünyası temsilcilerinin geniş bir katılımıylagerçekleştirilen Burdur ekonomisi genel değerlendirme toplantısı ardında bir açıklama yapan AK Parti MilletvekiliAdemKorkmaz, İş dünyasının güven ve istikrar aradığını belirterek,'Burdur'da tarımdan ticarete, sanayiye kadar tüm konularda güçlü bir iş birliği içerisinde birlikte çalışma noktasında irademizi çok açık ve net ortaya koyduk. İş dünyamız bize, biz de iş dünyamıza güveniyoruz 'dedi.

'Bu birliktelik bize güç verdi, Burdur'umuza güç verecek, Cumhurbaşkanımıza güç verecek'

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Burdur iş dünyasının temsilcileriyle karşılıklı olarak birlikte çalışma noktasında çok faydalı bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade etti. Korkmaz açıklamasında şunları söyledi;

'Burdur'umuzun iş dünyası ile bir araya geldik. Dün Sivil Toplum Örgütleri ile bir istişare toplantısı yapmıştık. Burdur iş dünyamızın değerli temsilcileriyle hem ülkemizin hem Burdur'un ekonomi meselelerini tartıştık. Mecliste yapacağımız görevlerde bize ödevler yüklediler. Biz de birlikte çalışma sözü verdik. Burdur birçok konuda avantajlı bir şehir. Yani sivil toplumu çok güçlü, birçok meseleye vakıf. Burdur'da tarımdan ticarete, sanayiye hemen hemen her konuda güçlü bir iş birliği içerisinde birlikte çalışma noktasında irademizi çok açık ve net ortaya koyduk.Şehrimizin ekonomik potansiyelini biliyoruz. İş dünyamızın temsilcileri bizi çok tanıyorlar. Biz de kendilerini çok yakından tanıyoruz. İş dünyamızın bizimle yakın iletişim içinde olması bizim için çok değerli. Bu kuşkusuz görev aldıktan sonra da bizlere çok büyük bir imkan sunacak. İnşallah şimdi olduğu gibi, yine iş dünyamızın değerli temsilcileriyle hem Burdur'da hem Ankara'da zaman zaman bir araya geleceğiz. Hatta milletvekilliği yemin töreninden sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanımız Recep Kalkan'ın öncülüğünde şehir buluşmaları adıyla düzenli olarak bir araya geleceğiz. İlk sorumluluğu 'ben bu görevi alıyorum' diyerek Recep Kalkan başkanımız üstlendi, fikir de kendinden çıktı. Bu oluşturacağımız birliktelikle üreteceğimiz çalışmaları, fikirleri, yaklaşımları, projeleri politikaya dönüştürüp önce Burdur'un sonra ülkenin meselelerinin çözümünde bir güç oluşturacağız. Bu toplantı da ortaya çıkan ana sonuç bu oldu. Ben Burdur iş dünyamızın değerli temsilcilerine katılımları için çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik bize güç verdi, Burdur'umuza güç verecek, Cumhurbaşkanımıza güç verecek. 28 Mayıs sonrasında da üretim, ihracat ve istihdam ile Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz. Çabamız; birlik, beraberlik ve kardeşlik. İstikametimiz; Yeniden güçlü ve büyük Türkiye. Herkese hayırlı, uğurlu olsun.'