CHP Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Bucak ilçesine gelerek vatandaşlara seslendi. Özel, Millet İttifakı'nın 6 partiden oluştuğunu belirterek 'Sağdan da saysanız soldan da saysanız biz 6 parti olarak ittifakız. Bizim içimizde terörist yok. Milletin aklını karıştırmaya çalışanlara söylüyorum.Siz önce kendinize bakın' ifadelerini kullandı.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa seslenen Özgür Özel, otobüsün üzerinde vatandaşlara yaptığı hitapta, 'Bir gerçek var, bir tarafta Millet İttifakı, dünya kadar iftiraya,montaja karşın buradayız. Bir tarafta Ak Parti kolunda MHP koynunda Hüda-Par ve Hüda-Par'ın elinde Gonca Kuriş'in kanı olanların avukatı olma sorumluluğu var. Gaffar Okan'ın şehit eden Hizbullahçılar Hüda-Par'ı kurdular.


Şimdi öyle bir noktadayız ki 1.turda atılan bütün iftiralar ve yalanlar ortaya döküldü. Bundan 2 gece önce Recep Tayyip Erdoğan TRT'ye çıktı. Konuşurken yine başladı, 'Bunlar kandil ile videoları var' ama sonra da dedi ki bunlar montaj falan. İşte yalancının mumu yatsıya kadar yandı. Kendisi montaj olduğunu itiraf etti.
O sahte videoyu mitinglerinde oynattılar, o sahte videoyu TRT ve 29 TV kanalında oynattılar. Bunların hepsi yalandı ortaya çıktı.
Terörist başını hapisten çıkaracak olanın Allah bin kere belasını versin. Onu serbest bırakacak olanın Allah belasını versin. Geçmişte barış süreci diye onlarla görüşenin, serbest bırakmak için uğraşanın, otobüs üstünde teröristleri el sallayarak ülkemize getirenlerin de cezasını Pazar günü sandıkta verin' ifadelerini kullandı.
Pazar günü yapılacak 2.tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, sandıklara sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, 'Umudumuz Kılıçdaroğlu' diyerek sözlerini tamamladı.

İşte konuşması;