Bucak Belediyesi'nin eski başkanlarından Arsal Sarı, CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'e destek olacağını ifade etti.

CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, Bucak ilçesinde belediye başkanlığı yaparak vatandaşların gönlünde taht kuran Arsal Sarı'yı ziyaret etti.

Ziyarette siyaset tecrübelerini genç aday Hülya Gümüş'e aktaran Arsal Sarı, yaptığı açıklamada 'Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Seçime çok az bir süre kaldı. Bizi önemseyip buraya kadar geldiği için Hülya hanıma teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bu seçim çok önemli bir seçim. Hem Cumhurbaşkanı seçimi olarak hem de milletvekili olarak çok önemli. Ben Demokrat Parti'de ve Doğru Yol Partisi'nde çok uzun süre hizmet ettim. Bugün partim Cumhuriyet Halk Partisi'ni destekliyor. CHP'de milletvekili adaylarımız var. Dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Burdur'da da Hülya Gümüş'ü destekliyorum. Babası ve dedesi zaten bizim ata dostumuz. Hülya hanıma çok başarılar diliyorum. Bizi sayan ve seven tüm vatandaşlarımıza da bu kararımı açıklamış oluyorum. Seçimlerde Hülya Gümüş'e başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.