AK PARTİ BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELLİ OLDU
  AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri belli oldu. Geçtiğimiz ay Bucak İlçe Başkanlığı görevine atanan Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz Yönetim Kurulu süreci ile ilgili açıklamada bulundu.
“TEŞKİLATIMIZLA BUCAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni Teşkilat oluşturulması ile ilgili sürecin tamamlandığını belirten Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz “ 26/11/2019 tarihinde Bucak İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkezimiz tarafından atandım.Bu atamayı takiben yeni yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. İl Başkanımız Volkan Mengi vasıtasıyla, yaptığımız istişareler ve görüşmelerle belirlediğimiz isimleri Genel Merkezimize sunduk. Genel Merkezimizde yeni atamaların yapılması ve TBMM Bütçe görüşmeleri nedeniyle biraz süreç uzun sürdü. 16.12.2019 tarihi itibari ile Yönetim Kurulumuz oluştu. Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte amacımız Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’la ve diğer teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak Bucak İlçemizin en iyi hizmeti alabilmesi için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Biz, teşkilatlarımızla beraber, dün olduğundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlılıkla, Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. Liderimizin yolunda Bucak’ımız için çalışacağız.Yönetim Kurulumuz,İlimiz, ilçemiz ve partimiz için hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. ”açıklamasında bulundu.

“BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN”
Bucak İlçesinde oluşan yeni yönetim kurulunun oluşması ile ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Volkan Mengi “ "Parti tüzüğümüzde belirtildiği gibi İlçe Yürütme Kurulunu Üyelerimizi Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucunda belirlemiş durumdayız. Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’un başkanlığında oluşan yönetim kurulumuzla uyum içerisinde İlçemize ve teşkilatımıza hizmet edeceğiz. Bucak İlçemize ve İlimize hayırlı olsun" dedi.

AK PARTİ BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ASİL                                                                                                          
1-MUSTAFA OĞUZ                                                   
2-ALİ AKÇAY                                                              
3-ALİ RIZA KENDİR                                                    
4-YUNUS KARACAN                                                  
5-HÜSEYİN ALİCAN                                               
6-SEFA MUSTAFA KIZILTAN                                    
7-MEHMET SAYIN                                                
8-BÜNYAMİN KIZIL                               
9-HARUN REŞİT DANACI              
10-OSMAN TAŞKIN                                              
11-AKİF ALTINIŞIK
12-NURİ KOŞAY
13-İLYAS DELEN
14-MUSTAFA ŞAHİN
15-EMRA AKÇAY BİLGİÇ
16-EMİNE MATUR
17-HATİCE BİLGİN
18-ÖNDER DİKMEN
19-OSMAN ERGİT
20-MEHMET AKİF DERYAL

 YEDEK
1-UĞUR ÜNAY
2-MEHMET UYSAL
3-NURÇİN ÖZGEN
 4-İSA CANGA
5-AHMET MUTLU
 6-DURMUŞ UYSAL
 7-GÜRKAN AYKUT
8-CELAL AKÇAY
9-MEHMET KURUCA
10-BUĞRA UYSALER