14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanırken, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de seçim çalışmaları için sahaya indi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanırken, Burdur'da da seçim heyecanı hız kazandı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'de haftanın ilk gününde Yeşilova'ya gitti.

Seçim çalışmalarına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Şükrü Alpuğuz ve partililer katıldı.

Seçim çalışması sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz 'Esnafımız, çiftçimiz, sanayicimiz, vatandaşımız çok yoruldu. Artık bu kötü düzenin değişmesini istiyor. Yarınlara umutla bakmak istiyor. Halkımızdaki bu yorgunluğu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Ama halkımız umutlu, halkımız kararlı. Yeşilova çoktan değişimi istiyor her şey çok güzel olacak' dedi.