Ak Parti Milletvekili A.Adayı Osman Ertuğrul Yörük müracaatı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Saygı değer il başkanım;
Gençlik ve Kadın Kollarımızın, İl Başkanları,
Değerli Burdurlu Hemşerilerim.
Öncelikle hepinize bu anlamı bu güzel buluşmada en kalbi en içten duygularımla selamlıyorum.
Bugün burada 28. Dönem Ak Parti Burdur Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımızı yapmak üzere bulunuyoruz.
Ülkemizin 2023 hedeflerinden 2053 ve 2071 hedeflerine doğru koşar adım ilerlediğimiz bugünlerde Recep Tayyip ERDOĞAN omuzlarından bir nebze de olsa yük alabilmek için doğduğum büyüdüğüm bana mücadele azmimi, dava şuurumu veren memleketim Burdurumuzdan Milletvekili aday adaylığımızı açıklıyorum.
Bucak Gençlik Kollarımızda siyasete başladığımız 2009 yılından Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcılığına kadar ki yaklaşık 15 yıllık siyasi hayatımızdaki tecrübelerimize, gençliğimizin heyecanıyla birleştirerek Bucak’tan, Çavdır’a - Kızıllı’dan, Ballık’a kadar yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısıyla milletimizin takdirine sunacağız.
Memleketimize vefa borcumuzu ödemek için hem hukukçu kimliğimizle hem siyasi tecrübemizle hem de liderimizin öğretileri ışığında çıktığımız bu yolda teşkilatımızın her kademesinin desteklerini bekliyorum.

Saygı Değerli İl Başkanım,
Değerli Hazirun,
Sözlerimin sonuna gelirken bizlere bu demokratik ortamı hazırladığınız için sizin şahsınızda bütün ekibinize şükranlarımı arz ederim. Çıkmış olduğumuz bu yolculuğun ülkemize, partimize, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, hepinize saygı, sevgi, hoşgörü ve muhabbetle selamlıyorum.