Şeyma Subaşı, Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma sonucunda Mohammed Alsaloussi ile resmi olarak boşandı. Şeyma Subaşı'nın evliliği hakkındaki nedenleri dile getirdiği boşanma dilekçesine göre, çift evliliklerinin başından itibaren fikirsel ve duygusal olarak anlaşamadıklarını ve aralarındaki sevgi bağının sona erdiğini ifade etti.

Ayrıca, evlilikleri sırasında şiddet olaylarının yaşandığı da iddia edildi. Dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Şeyma Subaşı'nın boşanma sürecinde herhangi bir nafaka ya da tazminat talebinde bulunmamasıdır. Şeyma Subaşı'nın boşanma sürecinin hemen ardından yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi.

Ekran Alıntısı

İddialara göre, Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi iş insanı Burak Ateş oldu. Ancak bu ilişkiyi yakın çevresi dışında kimse bilmiyor gibi görünüyor. Özellikle, Şeyma Subaşı'nın nikahında davet ettiği ve düğünde bulunan Burak Ateş'in, yeni aşkının başlangıcında önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Şeyma Subaşı'nın eski eşinden boşanmasının ardından yaşadığı bu yeni aşk, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam edeceğe benziyor. Şeyma Subaşı'nın özel hayatı, medya ve sosyal medya tarafından yakından takip edilen bir isim olması nedeniyle geniş bir ilgi görmekte ve tartışılmaktadır.

Konu ile ilgili yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Şeyma daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırmış... Yeni sevgilisi ise iş adamı Burak Ateş... Şeyma Subaşı'nın Meedo'ya sevgisinin bitmesinin sebebi olan Burak Ateş ile yaşadığı aşkı şu an yakın arkadaşları dışında bilen yok... Burak Ateş ismi gerçekten akıllara başka soru işaretlerini de getiriyor. Çünkü Şeyma, Meedo ile Marakeş'te yaptığı ve herkesin konuştuğu düğününe sadece 15 kişiyi davet etmişti. Ve düğüne davetli olan 15 kişiden biri Burak Ateş'ti..."