Burdur Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği konser ile sevenlere keyifli bir akşam yaşattı. Şarkıcı Güliz Ayla’nın sevgi dolu şarkıları ile unutulmaz bir akşam yaşayan Burdur’lu gençler, yağan yağmura rağmen düzenlenen konser ile gönüllerince eğlendiler. 

“GENÇLİK SEVGİMİZİ, ÜLKE, VATAN, İNSAN SEVGİSİNE DÖNÜŞTÜRDÜK”
Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü konserinde konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda okul arkadaşı Özgür Özel ile birlikte gençlere seslendiler. Başkan Ercengiz, CHP Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte, okul yıllarında başlayan arkadaşlıklarının, mesleki ve ardından siyasi çalışmalarında da devam ettiğini belirten Başkan Ercengiz, sevgililer gününün önemine değinerek, “Biz sevgililer günü değil, sevgiler günü dedik bunun adına. Çünkü sevgiyi büyütmemiz lazım, aramızdaki hoş görüyü, saygıyı. Biz gençlik yıllarımızdaki aşkı, sevgiyi, insan sevgisine, ülke, vatan sevgisine döndürdük. Sizlerle daha güçlü olmak için gece, gündüz demeden çalışıyoruz.  Sizleri çok seviyoruz.” Şeklinde konuştu.  

“BİZ BAŞLADIĞIMIZ İŞİ YARIM BIRAKMAYIZ”
Günler öncesinde Burdur Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak planlanan konser, soğuk ve yağışlı hava şartlarına rağmen iptal edilmedi. Tüm gün konserin iptal olup olmadığına dair yüzlerce telefon aldığını belirten Belediye Başkanı Ercengiz, “Tüm gün yüzlerce telefon aldık,” hava şartlarından dolayı konser iptal oldu mu?” diye, biz başına geçtiğimiz hiçbir işi yarım bırakmayız. Sağ olun ne iyi ettiniz geldiniz. Bugün Sevgililer günü için hazırladığımız konserimizde bir araya geldik. Sevgililer gününüz tekrar kutlu olsun. İyi eğlenceler diliyorum.” dedi. 

ODUN ATEŞİNDE ROMANTİK ANLAR
14 Şubat Sevgililer günü sebebiyle düzenlenen konserde, yağmurun etkili olması ile konser alanında belediye ekipleri tarafından varillerin içinde ateş yakıldı. romantik anların yaşandığı konserde,  katılımcılar odun ateşinde ısınarak, sevilen şarkıları hep bir ağızdan seslendirdiler. düzenlenen konserde sahne alan Şarkıcı Güliz Ayla, sevilen şarkılarının yanı, romantik şarkılarla da sevenlere unutulmaz bir akşam yaşattı . Hava şartlarına rağmen konsere katılan gençler,Güliz Aylan’nın şarkılarında dans ederek ısındılar.