Burdur MHP Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Olpak, “MHP ülkemizin varlığını yapı taşını temsil etmektedir. MHP çatısı altında vatanımıza ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyorum. Ülkemizde ki ve yerelde ki sorunlarımızı yakından biliyoruz Allahu Teala nasip eder Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendi uygun görür de bizlere imkan verirse tüm sorunların çözümünde var gücümüzle çalışacağıma söz veriyorum.  Cumhur İttifakı olarak her kapıyı çalacak yerelde ülkücü camianın üvey muameleme görmesine son verecek ülkemizi ve milletimizi daha iyi günlere taşımak için var gücümüzle seferber olacağız.” Dedi. 

Aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ve çok sayıda partili katıldı. 
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan'ın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan'ın ve MHP içinde de birçok ismin açıkça desteklediği Olpak adaylar içerisinde en güçlü siyasi ve bürokrasi tecrübesine sahip tek isim olarak öne çıkıyor.
 
Servet Olpak etrafında kenetlenen çok sayıda Belediye Başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar Olpak'ın bilgi ve tecrübe birikiminden Burdur MHP olarak mutlaka faydalanılması gerekmekte olduğunu vurguluyor. 

MHP Aday tanıtım toplantısı tarihinde olmadığı bir kalabalığa şahit olmanın yanı sıra toplantıya katılan yüzlerce vatandaş ve parti üyeleri Olpak'a açıktan destek verdiklerini belirtti. 

Servet Olpak Kimdir? 

1970 yılında Burdur Gölhisar’da doğan MHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Servet Olpak, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi-Lisans tamamladı.
1990-2003 Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenlik ve Okul Müdürlüğü, 2004-2014 Burdur Gölhisar İbecik Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundu.
1990-2003 yılları arasında Milli Eğitim Müdürlüğünde yöneticilik yapmıştır.
2004-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmıştır.
2015 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yapmıştır.
2015 İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapmaktadır.
Evli ve üç çocuk babasıdır.