Netflix, Bryan Lee O'Malley'nin sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan yeni bir animasyon dizisi üzerinde çalışıyor. Dizi, 2010 yılında Edgar Wright tarafından yönetilen ve Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans ve Kieran Culkin gibi yıldızların rol aldığı "Scott Pilgrim vs. the World" filmine dayanıyor.

Film, Ramona Flowers'a aşık olan ve onun yedi eski sevgilisiyle mücadele etmek zorunda kalan Scott Pilgrim'in hikayesini anlatıyor. Film, kült bir hayran kitlesi kazandı, ancak gişede büyük bir başarı elde edemedi.

Netflix dizisi, orijinal filmdeki pek çok oyuncuyu animasyon formunda geri getirecek. Michael Cera, Scott Pilgrim rolüne geri dönecek; Mary Elizabeth Winstead ise Ramona Flowers'ı seslendirecek. Chris Evans (Lucas Lee) ve Kieran Culkin (Wallace Wells) gibi diğer oyuncular da geri dönecek.

Dizinin senaryosunu Bryan Lee O'Malley yazacak, Ben David Grabinski ise yazar kadrosuna katılacak. Dizinin konusu henüz açıklanmamış, ancak Scott Pilgrim çizgi romanlarından ilham alması bekleniyor.