Bucak’ın sevilen yüzü Merhum Sarı Hüseyin (Hüseyin Şimşek)’in ruhuna Mevlidi Şerif okutuldu ve akabinde Sarı Hüseyin’in Bucak’taki sevenlerine yemek ikram edildi.

Hüseyin Şimşek için verilen yemeğe AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur başta olmak üzere Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, muhtarlar ve tüm Bucaklı vatandaşlar katıldı. Yemekte  konuşan Sarı Hüseyin’in kardeşi, “Çeşme talebimiz var ücreti bizden olmak kaydıyla göstereceğiniz herhangi bir yere Sarı Hüseyin adına çeşme yaptırmak istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal da, “Öncelikle ben Sarı Hüseyin lakaplı kardeşimiz için verilen bu yemeği Allah kabul etsin diyorum. Gelen davetlilere de ayaklarına sağlık diyoruz. Ailenin bizden belediyemizden talepleri var Resmi olarak başvurdukları takdirde biz onu belediye meclisinde değerlendiririz. Ona göre de bir sonuca ulaşmaya çalışırız ulaşırız inşallah” dedi.

Milletvekili Yasin Uğur ise, “Sarı Hüseyin” lakaplı Hüseyin abimizin Mevlüdünü Allah kabul etsin inşallah mekanı cennet olsun, Ruhu Şad olsun” dedi.