İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur'a seslendi.

İŞTE SAFA SÖNMEZ'İN AÇIKLAMASI

Sayın Vekil, 20.10.2020 tarihinde yaptığınız basın açıklamasını paylaşıyorum;

"İncirhan'ının Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon projelerinin temini için Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce 28 Eylül 2020 tarihinde ihalesinin yapıldığını Kültür varlığı İncirhan'ımızın korunması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımız devam ediyor. İhalesi yapılmasının akabinde 16.10.2020 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Proje çalışmalarının tamamlanıp tarihi yapımızın restore edilmesiyle İncirhanı bölgemiz turizmine kazandırmış olacağız. Bölgemiz turizmine katkı sağlayacak olan projelerimizin hayırlı olmasını diliyorum".

Yukarıdaki sözler sizin açıklamanızdan alınmış olup, Şimdi size hemşehrilerimiz adına haklı olarak soruyorum, 16.10.2020 tarihinde sözleşmesi imzalanan İncirhan'ın restorasyon çalışmaları neden hala başlamadı?

Yoksa imzalandı diye bahsettiğiniz sözleşme hiç imzalanmadı mı ? İncirhan'ın önünden hiç geçmiyor musunuz?
O halini görünce şahsen ben geçerken utanıyorum.Siz gelip geçerken utanmıyor musunuz ? Bucak'ta yapılan ve yapılacak diye bahsettiğiniz çalışmaların neden takipçisi olmuyorsunuz ?

Sayın Vekil Yasin Uğur, sorduğumuz soruların cevabını vererek, bu halktan aldığınız oyun hakkını verin. En başta yapacağız dediğiniz vaatlerin takipçisi olup, çalışacağız diyerek hemşehrilerimizden aldığınız oyların hakkını verin. Bucak'ın eserlerine sahip çıkacağız diyip, Bucak'ta turizme kazandırılacak onca yerden hiçbirisini faal hale getiremediniz. Bucak Halkına hakettiği değeri geç de olsa verin ki yarın görev süreniz bittiğinde en azından son senenizde çalıştı diyebilelim.