RAMAZAN SELEN BULVARINDA YAYA KALDIRIMI YAPILIYOR
                Bucak ilçesinde trafik akışının yoğun olduğu bulvarlardan birisi olan Ramazan Selen Bulvarında yaya kaldırımı yapım çalışmaları başladı.
                Yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Ramazan Selen Bulvarında yaya kaldırımı yapımına başladık. Ramazan Selen Bulvarı trafik akışının yoğun olduğu bulvarlarımızdan. İlçemizin doğu kesiminde bulunan köylerimizin ulaşım yolu, Adliye ve Meslek Yüksek Okullarımızın ana ulaşım yolu. Özellikle 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasından sonra Ramazan Selen Bulvarında yaya ve araç trafiğinde yoğunluk daha da fazlalaştı. Daha önce Bulvarımızın Cumartesi Pazarı kavşağına trafik sinyalizasyon sistemi kurmuştuk, şimdide Ramazan Selen Bulvarının kuzey tarafına yaya kaldırımı yapıyoruz. İlk etapta 3015 sokak eski İmam Hatip Lisesinin bulunduğu kavşağından başlayarak, Topçular Caddesi Cumartesi pazarının bulunduğu kavşağa kadar yaya kaldırımı yapacağız. Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz daha rahat ve güvenli şekilde Ramazan Selen Bulvarını kullanabilecekler. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
                VATANDAŞLAR MEMNUN
               Ramazan Selen Bulvarında yaya kaldırımı yapım çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar “ Şirlek yolu yıllar öncesinden beri halkımızın korkarak geçtiği, birçok trafik kazasının olduğu, birçok vatandaşımızı kaybettiğimiz bir yoldu. Şirlek yolu genişletildi, şimdide yaya kaldırımı yapılıyor. Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’a ve yolun genişletilmesinde emeği ve çabaları olan daha önceki Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz.” dediler.