Hayat Güzellik Merkezi, cildini pürüzsüz hale getirmek isteyenler için sunduğu hizmetlerle Bucak'ta dikkat çekmeye devam ediyor. Doku çökmeleri için cilt aydınlatma ve kök hücre tedavisi yapan Hayat Güzellik Merkezi sahibi Estetisyen Hayat Babacanoğlu yaptığı çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.,
KÖK HÜCRE TEDAVİSİ UYGULUYOR
Cildin tamamen hücre yenilenmesini desteklemeye çalıştıklarını ifade eden Estetisyen Hayat Babacanoğlu, "Bu işlemde kişinin yaşı çok önemli. Cilt yaşı önemli ve kişinin cildinin ne kadar ve neden hasar gördüğü önemli. Telefonla ya da mesaj yoluyla sıkıntısını anlamak mümkün değildir. Cildinde hasar bulunan kişileri, en uygun tespiti ve en uygun tedavi yöntemini belirlemek için merkezimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
ERKEKLERDE CİLT HASARI DAHA FAZLA
Erkeklerde cilt hasarının daha fazla olduğunu belirten Babacanoğlu, "Bunun başlıca nedenleri sakal, bilinçsizce sıkılan siyah noktalar ve bilinçsizce tedavi edildiklerinden dolayı erkek danışanlarımızda daha fazla doku çökmesi meydana geldiğini tespit ettik.  Bunu da tamamen kök hücre ile, üstteki ölü deriyi atıp alttaki genç hücrenin çıkmasını sağlıyoruz. Şu kadar seansta sonuç alırız gibi bir şey söylemek mümkün değil. Kesinlikle cildi görmemiz lazım. Görmeden, nasıl bir işlem yapacağımızı ve ne kadar sürede sonuç alacağımızı söylemek yanlış olur."şeklinde konuştu.
BUCAK'TA BU HİZMET SADECE BURADA
Bucak'ta bu hizmeti veren tek firma olduklarını belirten Hayat Güzellik Merkezi sahibi Estetisyen Hayat Babacanoğlu, "Genellikle ilk seansta ve ilk 15 dakikada gözeneklerde yüzde 30 sıkılaşmayı gözlemledik. Kullandığımız kök hücre ile 3 ay iyileşme sürecini takip ediyoruz. Uyguladığımız yöntem ciltte 3 ay çalışıyor. Gözle görülür bir etkiyi bu sürenin sonunda danışanlarımız fark ediyorlar. Bucak’ta bunu yapan tek  merkeziz.  Ergenlik dönemini atlatan ve cildinde sıkıntı yaşayan danışanlarımız ile çalışmalar yapıyoruz. Çünkü 18 yaşındaki birinde vücut sürekli yağ üretimi yaptığı için sivilcelere engel olamayız. Bu yüzden ergenlik dönemini atlatmış ve cildinde hasar oluşmuş danışanlarımız ile çalışmalar yapıyoruz"diye konuştu.
HAYAT GÜZELLİK MERKEZİ
Tel: 0506 407 1805
Adres: Karayvatlar Mah. Cumhuriyet Cad. Karabay İş Merkezi No:47/12 (Garanti Bankası üstü) BUCAK-BURDUR