Priscilla Presley, Elvis Presley'nin hayatına odaklanan film hakkında konuştu

Elvis Presley, 1977'de ölmesine rağmen popülerliğini hala koruyan bir rock yıldızıdır. Priscilla Presley ile 1963 ila 1973 yılları arasında evli kalmıştı ve yaş farkları sıkça tartışma konusu olmuştu. Priscilla, Elvis Presley ile 14 yaşında tanıştıklarını ve Elvis'in yaşına her zaman saygı gösterdiğini belirtti.

Priscilla, ilişkilerinin sadece cinsel olmadığını vurgulayarak, Elvis'in kibar, sevecen ve düşünceli olduğunu söyledi. Çift, ilişkilerini başlangıçta gizli tutmuş ve 1973 yılında boşanmıştı. Priscilla, ayrılma kararını kendisinin aldığını ancak hala Elvis'i sevdiğini ifade etti.

Filmin yönetmenliğini Baz Luhrmann üstleniyor. Filmin 2023 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Priscilla Presley'nin açıklamaları

Priscilla Presley, basın toplantısında Elvis Presley ile olan ilişkisi hakkında konuştu. Priscilla, Elvis Presley ile 1959'da Almanya'da tanıştıklarını söyledi. O zamanlar Priscilla 14, Elvis ise 24 yaşındaydı.

Priscilla, Elvis Presley ile olan ilişkisinin başlangıçta sadece arkadaşça olduğunu ancak zamanla daha romantik bir hal aldığını söyledi. Elvis Presley'nin kendisine karşı her zaman kibar ve saygılı davrandığını belirten Priscilla, "O, benim ilk aşkımdı" dedi.

Priscilla, Elvis Presley ile olan evliliğinin zorluklarından da bahsetti. Elvis Presley'nin şöhretinin ve uyuşturucu bağımlılığının evliliklerini etkilediğini söyleyen Priscilla, "Elvis, oldukça zor bir adamdı" dedi.

Priscilla, Elvis Presley'nin ölümünden sonra bile onu sevdiğini söyledi. "Onu her zaman seveceğim" diyen Priscilla, Elvis Presley'nin hayatının bir filmde anlatılmasının doğru bir karar olduğunu belirtti.

Film hakkında beklentiler

Priscilla Presley'nin açıklamaları, film hakkında beklentileri artırdı. Filmin Elvis Presley'nin hayatını ve Priscilla Presley ile olan ilişkisini doğru bir şekilde yansıtması bekleniyor.

Baz Luhrmann, Romeo + Juliet, Moulin Rouge! ve The Great Gatsby gibi filmleriyle tanınan başarılı bir yönetmen. Luhrmann'ın Elvis Presley'nin hayatını filmleştirmesi, filmin görsel açıdan başarılı olması bekleniyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin