Burdur – Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde önemli bir yönetim değişikliği yaşandı. 16 Haziran 2025 tarihinde yapılan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonucunda üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alan Mehmet Yavaş, kooperatifin yeni başkanı oldu. Yavaş, görevini uzun yıllardır başkanlık yapan Yılmaz Gürcan’dan devraldı.

Yeni Başkan Mehmet Yavaş, göreve gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen güvene layık olmak için büyük bir çaba göstereceklerini belirtti. Yavaş, "16 Haziran 2025 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul seçimlerinde, siz değerli ortaklarımızın teveccühüyle, S.S. Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım" dedi.

Yavaş, sözlerine eski başkanlara teşekkür ederek devam etti: "Öncelikle, kooperatifimize uzun yıllar emek veren Sayın Yılmaz Gürcan ve Sayın Mustafa Onay’a, bugüne dek göstermiş oldukları özverili hizmetler için şahsım, ekip arkadaşlarım ve tüm ortaklarımız adına teşekkür ediyorum."

"Daha Güçlü ve Adil Bir Yapı İçin Çalışacağız"

Yeni dönemde "ortak akıl, şeffaf yönetim ve üretici odaklı hizmet" anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Yavaş, kooperatifi daha güçlü, verimli ve adil bir yapıya dönüştürmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Burdur’da otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı
Burdur’da otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Başkan Yavaş, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: "Bize destek olan, inanan ve güvenen tüm ortaklarımıza gönülden teşekkür ediyor; bu yeni dönemin kooperatifimiz ve tüm üreticilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

510592263 1282198977241542 4278199525782784803 N

510500306 1282199627241477 3841430644284072659 N

Kaynak: Evrim Tuna ŞAHİN