Tiz Ses İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, Bucak ilçesinde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Firma sahibi Raşit Karakaya tarafından açılan işletmede işitme ve duyma konusunda bir çok medikal malzemenin yanı sıra kulak,ses ve işitme cihazı sistemlerinde de vatandaşlara yardımcı olunuyor.

Yapılan açılış törenine Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, AK Parti ilçe teşkilatı, İYİ Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, her yeni işletmenin açılmasıyla birlikte ilçenin geliştiğinin bir kanıtı olduğunun altını çizdi.

Yaklaşık 40 yıldır sağlık sektöründe hizmet verdiklerini belirten işletme sahibi Raşit Karakaya, “Eczane,optik ve işitme cihazları üzerine hizmet vermiştik. Gelen talepler üzerine yeniden işitme cihazları konusunda burayı yeniden açmayı düşündük. Ve katılan davetlilerimiz ile birlikte işletmemizi hayırlısıyla açtık” diye konuştu.

İşitme ile ilgili bir çok cihazın yanı sıra kulak ve ses ile ilgili de çözümler sunduklarını belirten Karakaya, “Bucak olmak üzere tüm çevre il ve ilçelerde bulunan vatandaşlarımızı işitme konusunda en iyi hizmeti vermek için işyerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tiz Ses İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi
Tel: 0542 676 48 55
Adres: Bucak Devlet Hastanesi karşısı Bucak