Beklendiği gibi olanlar oldu, İmamoğlu’na mahkeme kararıyla hançer saplandı ancak İmamoğlu hala yaralı bekliyor (METEFOR-BENZETME)..

Peki, nihai darbe ne zaman vurulur?

En geç ama en geç Nisan-2023 sonuna kadar bu iş biter..

Hem genel seçimlere, hem de yerel seçimlere İstanbul’da İmamoğlu olmadan gidilecek..

Söylediklerime, yazdıklarıma senaryo ya da öngörü diyebilirsiniz..

Peki, 6’lı masa tek adayla çıkacak mı?

Artık bu senaryo benim öngörüme göre çöpe gitti..

Asla tek adayla çıkamazlar..

Neden?

İmamoğlu’na vurulan hançerden sonra YSK Başkanının açıklamaları, Cumhur ittifakı cenahından gelen sesler-tepkiler dikkate alındığı zaman bunun büyük riziko olacağı belli olmuştur..

Benim tahminim odur ki Kılıçdaroğlu, Babacan ve Akşener sahaya başkan adayı olarak çıkacaklar ve seçimi 2.tura bırakmayı hedefleyecekler. En çok oyu alan aday, 2.turda Cumhur ittifakı adayı ile yarışacaktır..

Peki, 6’lı masa dağılır mı?

SARAÇHANE mitingi sonrası 6’lı masaya bir kat daha beton atıldı, asla dağılmaz. Çünkü bu masadan kalkan siyasi parti çılgınlık noktasına eğrilmiş olur ve siyasi parti mezarlığına ismini kazıtır..

Milletvekili seçimlerinde 6’lı masa kesin olarak İTTİFAK halinde girecek, milletvekilleri adayları DOMİNANT olan İYİ Parti ve CHP listelerine dağıtılacaktır..

Kamuoyu nezdinde İMAMOĞLU artık geleceğin siyasetçisi olarak not edildi. Seçim kampanyasında özellikle Karadeniz’de İMAMOĞLU olmadan miting yapılmayacaktır..

Gelecek hafta ilginç konularda görüşmek üzere sağlıklı ve sevgiyle kalın..

SOKAK GAZETECİSİ
Bucak-BURDUR