Yılların verdiği tecrübe ve hizmet kalitesiyle Bucak OSGB, iş sağlığı ve güvenliği konusunda tüm firmaların ve vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.
6331 sayılı kanun kapsamında devlet, işveren ve işçi arasındaki bağı en doğru şekilde sağlayan ve koruyan Bucak OSGB, danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra İşçi sağlığı ile ilgili olarak işe giriş raporu, işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, risk analizi, ve acil eylem planı, iş güvenliği eğitimleri, makine ve ekipman periyodik kontrolleri, tahlil ve tetkikler, yangın eğitimleri, ilk yardım eğitimleri ile de hizmet ağını genişletiyor.

BUCAK OSGB’DE VERİLEN HİZMETLER
İş Sağlığı Güvenliği
Mesleki Yeterlilik Belgesi
Çevre Danışmanlık
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
İş Hijyeni ve Ortam Ölçüm Laboratuvarı
İlk Yardım Hizmetleri
Mobil Sağlık Aracı
İşe Giriş Sağlık Hizmetleri

NEDEN BUCAK OSGB?”
“Bucak OSGB olarak gerek uzman ekip kadromuzla gerek yaptığımız çalışmalarla sizlere daha iyi hizmet vermek için çabalamaktayız. Bucak OSGB, Ortak Sağlık Güvenlik Birimi alanında yol kat etmiş bir kuruluşuz. Temel gayemiz sizlere daha iyi bir hizmet vermek için gelişmek ve sizler ile çalışmaktır. 
Bünyemizde işinin ehli ve en iyi uzmanları bulundurmaktayız. Bu da bizi üst noktalara taşımaktadır. İşinin en iyisi olmayı ve sizler ile çalışmayı gaye edinmiş bir kurumuz. “

 Bucak Merkez
 Yeni Mah. 1210 Sok. No:1B-C Bucak/Burdur
 02483250112
 [email protected]

Karamanlı Şube
Barbaros mah.Fatih Cad. No 44/A
0 542 203 1515