AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gölhisar Devlet Hastanesi yatak kapasite sayısının arttırıldığını açıkladı. 

HEKİM SAYISI DA ARTIRILACAK 

Gölhisar Devlet Hastanesinde %50 arttırdığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Gölhisar ilçesinde hizmet vermekte olan Gölhisar Devlet Hastanesi binası 17 Ekim 2016 tarihinde 50 yataklı ve 11.500 metrekare kapalı alan olarak hizmete açılmıştı. Devam eden süreçte hastanemize olan talebin ve buna paralel yatak doluluk oranlarının  artması nedeniyle yine yaptığımız görüşmeler ile 20.02.2020 tarihli Bakanlığımız onayı ile 50 yataklı hastanemizin yatak sayısı %50 artırılarak 75 yatak olarak tescillenmişti.” İfadelerine yer verdi. 

EK HİZMET BİNASI YAPILACAK 

Gölhisar Devlet Hastanesine ek hizmet binası yapımı için onay çıktığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “75 Yataklı Gölhisar Devlet Hastanemizde bölge halkına sunulan sağlık hizmetlerinde artan çeşitlilik ve kalitenin yanısıra Uzman Hekim sayıları ve branşlarındaki artışla birlikte yatak doluluk oranları ve hastaneye başvuran hastalarımızdaki artış nedeniyle kapasiteyi artırarak ihtiyaçları karşılamak için Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Sağlık Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Hastanemize Ek Hizmet Binası yapılması uygun görülmüş olup, 13/12/2022  tarihli Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğünün onayı ile proje çalışmalarına başlanarak en kısa sürede inşaat sürecine girilecektir. Proje işlemleri yapılınca gerekli yapım ihalesi yapılacaktır. Gölhisar İlçemizde yapacağımız her yatırımda büyük katkı ve destek veren Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya ve Bakan Yardımcılarımıza Gölhisarlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Gölhisar’ımıza hayırlı olsun.” Dedi.