Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 14 Ocak tarihinde Şeker Fabrikaları Genel Müdürü ile görüştüğünü belirterek şeker fabrikaların şehir içerilerindeki bahçelerinde satış ofisleri kurulması teklifinde bulunduğunu söyledi.

Teklifin yapılmasının ardından Malatya İlinde, şeker satış ofisinin hızla kurulduğunun altını çizen Milletvekili Bayram Özçelik, " Şeker satış ofisinin Malatya'da kurulduğu gibi Burdur'umuzda da Kurulması için Genel Müdürlükle Görüşmemiz Sonrası  Bir Heyet Gelerek Fabrikamızda incelemelerde Bulundu Yer Teklifi Yapıldı Fakat Yerdeki Tadilat ve Tamirat Gecikti Bunun Üzerine Valimiz Ali Arslantaş ile Görüşme gerçekleştirdik. Valimiz Yerinde İncelemelerde Bulunarak, Çalışmaların Yapılması Talimatı verdi ve Konteynerler Getirilerek Gerekli Çalışmalar Tamamlanma Noktasına Geldiğinde Bazı Basın Kuruluşlarında Şeker Satış Ofisleri Açılsın Açıklamaları Yapıldı. Açıklama sonrasında gerçekten şaşırdık. Açılma Aşamasına Gelen Konu Niye Bu şekilde Gündeme Geldi Şaşırtıcı Olmuştur. Bu Ofislerde 1kg, 3kg, 5kg ve Küp Şeker Olarak Satışlar Yapılacaktır. Sürecin Hızlanmasında Katkı ve Destek Veren Sn Valimiz Ali Arslantaş’a Teşekkür Ederim." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasını, " AyrıcaYaklaşık 2 Ay Boyunca İlimizdeki Fabrikadan Şeker Satışlarında Toptancılar,Tatlıcılar,Pastaneciler, Arıcılar ve Bakkallarda Yaşanan Sorun ve Sıkıntılarımız oldu. Bu Sorunların Tamamı Bizlere Ulaştırıldı her Defasında Çözüm Üretmek için Görüşmelerimizi ve Girişimlerimizi Gerçekleştirdik.Bakanlıklarımızın Girişimleri Sonrası ,Kısa Süre Sonra inşaAllah Şeker ile ilgili Sorun Kalmayacağını Ümit Etmekteyiz." şeklinde sonlandırdı.