Güpegündüz, hem de Cuma namazına giderken; suikastla öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Hanımı, 1 saat süreyle CANLI olarak SÖZCÜ TV’de, pür dikkat izledim..

2019 yılında bizzat MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINA atanan Sinan Ateş 1 yıl sonra görevden alınıyor ve 2 yıl sonra 38 yaşında suikasta kurban gidiyor..
 
Ancak bir kadının dul, 2 kız çocuğunun öksüz kalmasına neden olan siyasi suikastın nedenini ben hala tam çözemedim..

Ayşe Hanımın ifadesine göre ‘’Sinan Ateş, ‘geleceğin siyasetçisi olacağı tehlikesi’ gerekçesiyle öldürüldü’’ diyor..

Eşinin altına doldurduğu gerekçesi nedir derseniz; ‘’suikasttan bir süre önce siyaseti bırakması ve normal hayatını sürdürmesi için ekonomik olarak paraysa para, akademik olarak makamsa makam, kısaca her şey teklif edilmiş ancak Sinan Ateş bunu kabul etmemiş..

Söylenmedi ama benim yorumum ise ülkücü camiada çok sevilen ve geleceğin potansiyel MHP Genel Başkanı olacağı yönündendir..

Canlı yayında dikkatimi çeken kritik bilgiler:

Asena olan Ayşe Hanım ile Ülkücü Sinan Bey, üniversite yıllarında tanışıyorlar ve ileriki yıllarda evleniyorlar..

‘15 Temmuz 2016-FETÖ darbesi’ sonrası MHP ve Ülkücüler içine sızan muhtemel FETÖ’cüleri bulmak ve uzaklaştırmak üzere komisyon kuruluyor. O dönemin MHP Genel Başkanı Yardımcısı, ‘evladım’ diye hitap ettiği Sinan Ateş’i bu komisyona davet ediyor ve beraber çalışıyorlar..
İŞTE BU BİLGİ ÇOK TEHLİKELİ!!!!

Neden?

Çünkü MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, ‘bu işin ucu PENSİLVANYA’ya çıkacak’ mealinde laf etmiştir..

Siyasi geleceğe bakarsam ve yorumlarsam:

Bir kere bu siyasi suikast; CUMHUR İTTİFAKINA daha doğrusu AK Parti’ye büyük zarar vermiştir. Dahası MHP ve Ülkü Ocakları, suikastla yan yana anılmasını bir türlü durduramıyor ve önleyemiyor..

Suikastın üstünden 17 ay geçiyor, 3 savcı değişiyor ve mahkemeye sunulan ve kabul gören iddianame; bir sürü eksikliği nedeniyle siyasi çevrelerde ve kamuoyunda kabul görmüyor. 

Sonra ne oluyor?

Daha 9 gün önce görüşme varken; acil ve ani Erdoğan-Bahçeli görüşmesi yapılıyor..

Yine aynı saatlerde Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, Yargıtay Başkanlığı seçim yarışından çekildiğini açıklıyor.. 
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ile GİZLİ TANIK arasında; AK Partili siyasetçilere kumpas içeren telefon konuşması her şeyin tuzu biberi oluyor. Emniyet Müdür Yardımcısı ile diğer 2 yüksek rütbeli emniyetçi hakkında soruşturma açılıyor.. 

Velhasıl benim bile bu kadar olup-biteni yazarken başım döndü. Çok hızlı siyasi gelişmelere gebe duruyor ülkemiz..

Yeni yazımda görüşmek üzere sağlıklı ve sevgiyle kalın..
Sokak Gazetecisi
Bucak-BURDUR