27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 19:00’da Çamlaraltı Orman İçi Dinlenme Tesislerinde düzenlenen yemeğe Bucak belediye başkanı Emrullah Ünal, Belediye başkan yardımcısı Yasin Çiçek, Ak parti ilçe başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Ticaret ve Sanayi odası başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu, Bucak Ziraat odası başkanı Bilal Özel, Oğuzhanspor kulüp başkanı Zeki Doğan, Oğuzhanspor Kulübü basın sözcüsü Mustafa Doğan, kulüp yönetimi, antrenörler ve futbolcular katıldı.

Birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılması ve futbolculara moral olması sebebiyle düzenlenen yemekte konuşan Bucak belediyesi Oğuzhanspor kulübü basın sözcüsü Mustafa Doğan Bucaklı taraftarlara seslenerek takıma destek istedi. Doğan, ‘Burada toplanmamızın en büyük amacı hep birlikte takımımızın arkasında olduğumuzu göstermektir. Futbolcularımızın arkasındayız. Oğuzhanspor için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Futbolcularımız teknik kadromuz yöneticilerimiz yönetim kurulumuz Oğuzhanspor için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Takımımızı kümede tutarak üst sıralara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.
‘OĞUZHANSPORA DESTEK OLALIM’
Bucak halkından destek beklediklerini ifade eden Doğan, "Taraftarımızdan, sporseverlerden beklentimiz takımımıza destektir. Hafta sonu oynanacak maça tüm halkımızı davet ediyoruz. Gelin birlik olalım ve takımımıza destek çıkalım" diye konuştu

Bucak belediye başkanı Emrullah Ünal’da düzenlenen yemeğe teşekkür ederek, ‘Sayın kulüp başkanım moral olması açısından futbolcularımızla bizi yemekte buluşturma nezaketinde bulunmuş. Bu güzel jestleri için her şeyden önce kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. İyi bir ikinci sezon başlangıcı yaptık ama futbolcularımız ne kadar iyi oynamış olsa da görüyorsunuz ki hakemlere takılıyoruz. En son ki maçta elle atılan golü dahi saydılar.  Oyuncularımız maç bitişinde ilçemize büyük bir hüzün ile geri döndüler.

Futbolcularımızın moralini yükseltmek için bugün burada birlik ve beraberlik yemeğinde buluştuk. Sayın kulüp başkanıma bu gece için teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki maçlarımızda da inşallah futbolcularımıza başarılar diliyorum. Sezonu güzel bir sonuçla tamamlayacağımıza eminim, hepinize saygılar sunuyorum teşekkür ediyorum’ dedi.