Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, beraberinde teknik direktör Mesut Altun ve futbolcularla birlikte basın açıklamasında bulundu.
Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve Kestelspor'un 2-1 kazandığı maçın ardından Kestelspor'un ikinci golünü el ile attığını ifade eden ve bu nedenle haklarının yenildiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, " Bizim takımımıza karşı hakemler nezninde federasyon nezlinde diğer kulüplerin oluşturduğu lobi nezlinde bir takım haksızlıklarla karşı karşıyayız. Gittiğimiz yerde hakemler tarafından özellikle puanlarımız gasp edilmekte. Keyfi keder kararlarla penaltı verilmekte. Voleybol maçında görebileceğimiz smaç dediğimiz pozisyonda gol atılarak kulübümüzün hakkına hukukuna tecavüz edilmektedir.. Bu durumlar ilgili makamlara defalarca bildirmemize rağmen, ne yazık ki bu neticeden bir sonuç alamadık" ifadelerini kullandı.
Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gittiğimiz yerde hakemler tarafından özellikle puanlarımız gasp edilmekte. Keyfi keder kararlarla penaltı verilmekte. Voleybol maçında görebileceğimiz smaç dediğimiz pozisyonda gol atılarak kulübümüzün hakkına hukukuna tecavüz edilmektedir.. Bu durumlar ilgili makamlara defalarca bildirmemize rağmen, ne yazık ki bu neticeden bir sonuç alamadık"
Kestelspor maçında yaşanan olayları hatırlayan Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan, " Deplasmana gittik ve maçın 85. Dakikasına kadar gayet olumlu şekilde gidiyordu. 88. Dakikada rakip takım elle gol attı. Kafamıza ser cisimler, yerde yatan oyuncularımıza tekmeler, hakaretler, fiziki müdahaleler, yöneticilere hakaretler, küfürler edildi ve biz bunlara maruz kaldık. Burada futbol federasyonunu çok acil önlemler alması gerekiyor. Biz bucak belediyesi oğuzhanspor olarak ilçemize gelen tüm takımlara saygıyla sevgiyle karşılıyoruz, yaklaşıyoruz. Emniyet ekiplerimiz gerekli tedbirlerini alıyorlar hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz" diye konuştu.
 
Kestelspor'u kınadıklarını ifade eden Doğan, "Özellikle saha içerisinde sakatlık nedeniyle yerde yatan bir futbolcuya kimse gidip tekme atmamıştır. Biz Alanya kestelspor’u bu davranışlarından dolayı, futbolcularımıza hocamıza yöneticilerimize yapılan hakaretlerden dolayı bunca yapılanlardan dolayı kınıyoruz. Bu olayları da bütün kamuoyuna Amatör spor kulüpleri federasyonuna Türkiye futbol federasyonuna özellikle bildirmek istiyoruz. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor olarak biz bu ligde kalacağız. Biz on yıldır bu ligde oynuyoruz. Bu takım bu ligin gediklisi. Biz takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Ligin sonuna kadar bu ligde kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Milletvekillerimizi belediye başkanımızı gücümüzün yettiği yer nereyeyse oraya kadar gideceğiz. Ancak Oğuzhanspor’a karşı bir lobi var. Bunun içerisinde hakemleri atayan insanların çok dikkatli olması gerekiyor. Bunları artık bundan sonra isim isim tek tek açıklayacağız. Kim ne yapıyor, kim nerden geliyor nere gidiyor tek tek açıklayacağız.Bizim rakip takımlarımızın rakipleri her maç eksik kalırken, biz mücadele ettiğimiz maçlarda biz eksik kalıyoruz. Bizim en iyi oyuncularımıza keyfe keder kırmızı kart gösteriliyor. Özellikle İzmir bölgesinden gelen hakemleri biz maçlarımızda istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
 İŞTE KONUŞMALARIN TAMAMI