Bucak Belediyesi Oğuzhanspor futbolcuları, basın sözcüsü  Mustafa Doğan ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Şencan ile birlikte İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlker Kar’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlker Kar " Bu nazik ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bucak futbol kültürü olan bir şehir. Oğuzhanspor'umuz da inşallah ligi en iyi şekilde tamamlar. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, oğuzhanspor camiasına da başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarete konuşan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor basın sözcüsü  Mustafa Doğan" Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Oğuzhanspor olarak ligi en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza başladık. Bazı yeni transferler yaptık. Geçtiğimiz hafta pazar günü kendi evimizde çok önemli bir üç puan aldık. Bu şekilde puan ve puanar almaya devam edeceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakandan şahsım ve kulübüma adına teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaret sohbet havasında geçerken, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor futbolcuları ziyaretin sonunda İlçe Jandarma komutanlığı önünde asker selamı vererek Suriye’deki Askerlerimize Selam Gönderdiler.

İlçe Jandarma komutanlığı ziyaretinin ardından, Oğuzhanspor'lu futbolcular ve basın sözcüsü  Mustafa Doğan ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Şencan ile birlikte Oğuzhanspor Kulüb başkanı Zeki Doğan'ı ziyaret ettiler. Oğuzhanspor  2020 model yeni takımla sahaya çıkarak ligin ikinci yarısınaki ilk maçta 3 puanı alan futbolcular teşekkür ziyaretlerini sürdürecekler.