Burdur'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencileri sergiledikleri tiyatro oyunuyla izleyicilerden tam not aldı.

Turgut Özakman'ın 'Ah Şu Gençler' adlı oyununu Burdur Kültür Merkezi'nde sahneleyen öğrenciler performansıyla profesyonel sanatçıları aratmadı. Oyun sonunda öğrenciler uzun süre alkışlandı. Oyunun yönetmenliğini yapan Türkçe öğretmeni Osman Yetkin Özkan "Öğrencilerimle 6 aylık çalışma sonunda 'Ah Şu Gençler' isimli oyunumuzu sergiledik. Çok heyecanlıyız. Daha öncede öğrencilerimle oyun sergilemiştim ama bu yıl daha fazla heyecanlıyım. 30 kişilik öğrenci grubuyla çalıştık. Öğle arasında okul çıkışlarında yoğun tempo ile çalıştık" dedi.

Öğrencilerin tiyatro sevgisi, sahne heyecanı yaşaması için çalışma yaptıklarını kaydeden Özkan "Öğrencilerim tiyatroyu biliyorlar. Benden böyle bir çalışmayı yapmamı istediler. Öğrencilerimi yoğun tempodaki çalışmaları için ayakta alkışlıyorum. Bize her an destek olan öğrenci velilerime, okul idaremize, öğretmen arkadaşlarıma, vakitlerinden aldığım eşim ve çocuklarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.