Burdur’un Çeltikçi ilçesinde öğrencilerin okula gidiş ve gelişlerinde daha görünür olması amacıyla öğrencilere reflektif yelek dağıtımı yapıldı.

Çeltikçi İlçe Kaymakamı Eda Nur Yurt’un da katıldığı programda yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 2022-2023 yılı Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde daha görünür olması ve reflektif materyal kullanılmasını özendirmek amacıyla reflektif yelek dağıtımı yapıldı.

75. Yıl Çeltikçi Ortaokulu ve Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine dağıtılan yelekleri kullanmalarını ve trafik kural ve işaretlerine uymaları gerektiğini hatırlatan Kaymakam Eda Nur Yurt, okullarda sınıfları da ziyaret ederek öğrencilere başarı dileklerini sundu.

Etkinlikte İlçe Jandarma Komutanı Hakan BİLBEN, İlçe Emniyet Amiri Kerim Emre KILIÇ, Vakıf Müdürü Serkan ARACI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akif AKALAN da öğrencilere yelek dağıtımı gerçekleştirdi.